Σάββατο 22 Ιανουαρίου 2011

ΣΕ ΠΟΙΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΔΗΜΟ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΔΡΑΜΑΣ ΨΑΧΝΟΥ ΓΙΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ;

ΤΟ ΓΑΪΔΟΥΡΑΓΚΑΘΟ
Σε ποιο περιφερειακό δήμο του νομού Δράμας ψάχνουν για πετρέλαιο , κάποιο  νεόκοποι της πολικής που άλλα έλεγαν και άλλα κάνουν. Αλήθεια έχουν πρόβλημα με την θέρμανση των υπαλλήλων; έχουν πρόβλημα με τη  κίνηση των αυτοκινήτων ;  έχουν πρόβλημα με τους εποχικούς εργάτες; έχουν πρόβλημα με την αναδιάρθρωση των  υπηρεσιών και την τοποθέτηση των υπαλλήλων; έχουν κόντρα στον επιμερισμό των αρμοδιοτήτων; έχουν πρόβλημα στο συντονισμό των ενεργειών ;  έχουν πρόβλημα στην  παραγωγή έργου; εχουν πρόβλημα στη καθαριότητα και την   περισυλλογή των σκουπιδιών; έχουν πρόβλημα στις προμήθειες υλικών  του δήμου; Τελικά όλα τα δημοτικά διαμερίσματα έχουν  το μαύρο τους το χάλι απο άποψη καθαριότητας
Αληθεύει ότι κάποιος πολιτιστικός σύλλογος απο τον πρώην Σιταγρών έχει δυσαρεστηθεί σφοδρα με την άρνηση του δημάρχου για επιχορήγηση για δρώμενα που κάνει;Τι θά κάνει με τα καρναβάλια και τις φωτιές θα δώσει ο Δήμαρχος χρήματα η καυσόξυλα δωρεάν για τη τέλεση των δρώμενων, λένε ότι στη Καλλιθέα φέτος θα ανάψουν δυό φωτιές μιά για θυμίζει αυτούς που φύγαν και μιά αυτούς που ήρθαν, λίγο μυστήριο αυτό ,αλλά άν βάλει το χέρι του ο < κοντός> όλα θα λυθούν.
Πολλά ερωτηματικά που πρέπει να απαντηθούν από την δημοτική αρχή και μάλιστα σύντομα. Λέγεται ότι κάποιοι κάνουν φροντιστήριο στους αιρετούς και μάλιστα στους έξ οφιτσίου  κατέχοντες και μη έχοντες είτε την γνώση είτε την πείρα να κατορθώσουν να ορθοποδήσουν τον δήμο. Κάποιοι μετακλητοί και με απόσπαση υπάλληλοι μάλλον βλέπουν τον ουρανό και προσανατολίζονται για σύνταξη. Κάποιοι άλλοι λένε ΟΧΙ σε κάποιες εργασίες που τους βάζουν να κάνουν οι Αντιδήμαρχοι και μάλιστα απειλούν. Τελικά ο γενικός τι κάνει ρε παιδιά εκεί έχει πέρει άδεια διαρκείας; όλο βόλτες κόβει ψάχνει κάτι  ή τον δρόμο που οδηγεί στην….
Λέγεται ότι κάποιος από τα παλιά θα αναλάβει μυστικοσύμβουλος του Δημάρχου διότι  έχει πείρα με τα διοικητικά και τα ληξιαρχικά δεν πειράζει που είναι μεγάλης ηλικίας πιστεύουν από το περιβάλλον του δημάρχου ότι θα τα καταφέρει, λένε οι καλές γλώσσες ότι στο σύλλογο που ήταν< ο κλύδωνας> είχε πάντα επιτυχία.Πάντως καλόν είναι να γίνει πρόταση και στον άλλο τον παλιό γενικό,γιατί αυτός ξέρει απο <ούζα> και απο <μαγειρεύματα> θα είναι το καλλύτερο ντουέτο και οικουμενικό.
Πάντως άρχισαν τα σχόλια και πρέπει σύντομα ο Δήμαρχος να απάντηση και να διορθώσει τα κακώς κείμενα καθώς επίσης να ανακοινώσει τι παρέλαβε και πόσα παρέλαβε και όχι να διασπείρουν τα παπαγαλάκια διάφορα για να δικαιολογήσουν την ανυπαρξία της Δημοτικής αρχής .
Στην άλλη πλευρά τα πράγματα είναι δύσκολα ο αρχηγός της  μείζονος αντιπολίτευσης ψάχνεται διότι κάποια πρωτοκλασάτο στελέχη ψάχνουν στέγη αλλού και με άλλον αρχηγό. Πάντως ο πρώην δημαρχεύων έχει καλούς συμβούλους αυτούς που τους είχε όταν άρχισε την πολιτική του καριέρα .Μήπως πρέπει να κοιτάξει ποιοι από τα στελέχη του τον αμφισβητούν;  Θα είναι καλό  να προσέξει για τις επόμενες εκλογές διότι θα μείνει μόνος, ο έτερος καπαδόκης από τον πρώην Δήμο Σιταγρών πρέπει να ξεκαθαρίσει την θέση του και να μαζέψει την ομάδα διότι κάτι ακούγεται ότι θα κατέβει στις επερχόμενες βουλευτικές  εκλογές και μερικοί δυσαρεστημένοι κάνουν κινήσεις εντυπωσιασμού  και αρχηγικές συνάμα  εμφανίσεις γιατί  λένε ότι τους δυσαρέστησε με κάποιες δηλώσεις που έκανε στις εκλογές ο  πρώην .
Τώρα για την εκκλησία της Πετρούσας πρέπει να δοθεί λύση από την δημοτική αρχή και όχι από τον Δεσπότη, γιά να δούμε θα βγάλει τα κάστανα από τη φωτιά ο Δήμαρχος η θα καλέσουν κάποιον  από το Μενίκοιο που ξέρει απ αυτά . Τελικά καλή η αντιπολίτευση, αλλά ζόρικη η διοίκηση όλα θα κριθούν στο νήμα, θα δούμε. -

Δεν υπάρχουν σχόλια: